SMART
SOLUTIONS
CUSTOM TAILORED
SOFTWARE

ooo

ШТО МОЖЕМЕ ДА ВИ ПОНУДИМЕ

Стандарден софтвер

Финансово, Материјално, Малопродажба, Услуги, Фактурирање, Плати, Основни средства

Комплетни солуции

Авто дилери, Маркетинг агенции, Фармација, Дистрибуција, Кредитни линии, Проекти

Развој на нестандардни апликации

Развој на Windows / Web апликации за клиенти кои имаат потреба од нестандардни решенија.

Софтвер за ремоте пристап

RemoteHelp - Македонски софтвер за далечински пристап до ресурсите на комјутерот ( екран, тастатура, звук ).

Одржување

Гаранција , Договорно одржување или сервис на повик.

Вработување

Ако сакате да бидете дел од нашиот тим, Ве молиме пратете CV на info@koming.com.mk

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Автоиндустрија

ТОЈОТА, АУТОМОБИЛЕ СК, АВТОНОВА, МКАР, МИРКАТ, ФИАТ СЕРВИС, БЕВА, ТЕХНОАУТО, ТОЈОТА Тирана, МАККАР Приштина

Маркетинг агенции

ПУБЛИЦИС, ИДЕА ПЛУС, ЛПТ Белград

Финансиски институции и кредитни линии

МРФП, МЦМС

Економски консалтинг и книговодствени бироа

БДО, ЕКОСТЕП , ЏО КО КО,Б2, ПОИНТ ПРО

Останато

Голем број Аптеки, Forever living, КОДИНГ, ВИТРО, КАВАСКО, ЛЕАН, КОРИМПЕКС, ГЕРМАН ПХ, ПРОСПОРТ,ТРЕНКВАЛДЕР, ГЕРМАН Косово